Леки алуминиеви навеси с плътен поликарбонат

При Братя Градеви можете да поръчате леки алуминиеви навеси с поликарбонат за покриване на балкони. Този тип конструкции се изработват от алуминиеви профили с кръгла форма ф40 или като опция с 40*40 квадратно сечение. За покриване се ползват различни видове поликарбонатни плоскости. Изключително подходящи са за по-малки по размер тераси. Голямото им предимство пред железните козирки е това, че са неръждаеми и нямат никаква нужда от каквато и да било поддръжка. Тези козирки си остават в добър вид без пребоядисване за целия срок на експлоатация. Много добре пасват към сградите с алуминиеви парапети. Предлагаме ги в натурален цвят на алуминий, както и цвят „инокс“ и по-тъмният „бронз“, и всички цветове по RAL и 25 дървесни цвята.

За разлика от железните козирки при техния монтаж не се използва електрожен и няма заваряване. Към навесите при нужда могат да се добавят и качествени френски ПВЦ улуци на Nicoll в 4 цвята и снегозадържащи лайсни.

Поликарбонатите които предлагаме са плътни (пресовани) 5 и 6 мм и структурни 8, 10, 16 мм.

От плътните поликарбонати имаме 4 стандартни цвята – прозрачно, бяло матово, тъмно кафяво, светло кафяво. От структурните имаме стандартно: кристално прозрачно, бяло матово, бронзе тъмно кафяво, бронзе светло кафяво, синьо и всички други цветове на поликарбонати като опция.

Галерия

Леки алуминиеви навеси с плътен поликарбонат е Вашето решение?

Не се колебайте, потърсете ни за допълнителна информация!

Свържи се сега